Jule-silde-jazz på Hotel Randers – onsdag den 15. december

DKK 335,00

Et af årets store tilløbsstykker på Hotel Randers er den årlige jule-silde-jazz, som laves i samarbejde med Randers Musikfond – arrangementet er tilbage efter sidste års aflysning på grund af Corona.

Jule-silde-jazzen er en gammel tradition, som i sin tid startede med ØM/ Østjysk Musikforsyning og efterfølgende hvert år med forskellige solister og orkestre. Generelt for koncerterne er nemlig garanti for hygge og musikalske oplevelser.

Hele 3 aftner kan man glæde sig til en storswingende jazz- og julestemning i hotellets flotte julepyntede lokaler. De sidste mange år har det været kapelmester Heine Hot og hans ” Hots julekapel” – som slår tonen an. Det er et humørfyldt og udadvendt band bestående af nogle af de bedste jazznavne der findes nemlig Finn Odderskov, tenorsax/sopransax/klarinet, Jesper Bjarnesen banjo/guitar/vokal, Jesper Carlsen kontrabas, og Heine Hot Poulsen selv på trommer, krydret med 2 fantastiske solister.

På utallige opfordringer er det igen lykkedes musikfonden og hotellet af få en aftale med – den Australsk klarinettist Chris Tanner, og den karismatiske danske jazzsangerinde Rikke Mølgaard.

De gjorde det så godt sidste gang, at de fortjener en gentagelse.

I år er der jule-jazz på hotellet hele 3 aftner, nemlig onsdag den 15. – torsdag den 16. og fredag den 17.december – et godt råd, hvis man vil opleve stemningen – så kom kvikt!

Entre og kæmpe sildebuffet: Pris pr. person kr. 335,- excl. drikkevarer
BILLETTERNE KAN OGSÅ KØBES I BRASSERIE MATHISEN

Hotel Randers by Hornsleth holder efterfølgende åbent til jule-after-party.
Ønskes yderligere oplysninger kontakt direktør Sven Eskildsen på tlf. 86 42 34 22
Arrangør: Hotel Randers & Randers Musikfond

10 på lager

Kategori: