LIGA LATINA – spisning, danseundervisning og koncert – 3. juni kl 17.00

DKK 275,00

På det legendariske spille- og gå-i-byen sted Tante Olga, Søndergade 6 kan du nu både få danseundervisning i Salsa, spise og slutte af med en forrygende koncert, hvor du kan praktisere den nyerhvervede kunnen ud i Salsa.

20 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Spis
Spis først hos MacAle fra kl. 17.00.
Vi tilbyder Hamburgerryg, m/Blomkål, Gulerødder, Broccoli & Porresovs.

Dans
Der tilbydes gratis danseinstruktion i Salsa dans fra 18.30 – 19.30, med salsainstruktør Trine Rosenberg Rasmussen, som har mere end 15 års erfaring med salsaundervisning, vil give jer en nem og hurtig introduktion til salsadansen sammen med Susanne Salzer Larsen. Alle kan deltage og er meget velkomne. Ingen forudsætninger andet et godt humør.
Så kom og del deres begejstring for den cubanske salsa og få en sjov og positiv oplevelse med hjem sammen med en forrygende musikalsk oplevelse. Alle kan deltage og er meget velkommen.

Koncert
Kl. 20.00 starter koncerten med Liga Latina. 5-stjernet musikalsk oplevelse.
Liga Latina er caribisk kulturarv indregistreret på skandinaviske nummerplader. Men trods musikernes nordiske rødder er musikken fuldblods latin.
Liga Latina er en enestående konstellation af dedikerede skandinaviske musikere, samlet om lidenskaben for latin- cubansk og caribisk musik, som de dyrker på et internationalt, skyhøjt kunstnerisk niveau. Det har gjort dem til fast inventar på mange jazz- og verdensmusikfestivaler rundt om i verden. Liga Latina er i en liga for sig!