Hvor skal vi sove i nat?

Du kan vælge mellem forskellige typer ophold:  weekend ophold, Djurs Sommerlandophold, Regnskovsophold, sommerophold, Memphis Mansion ophold og cykel ophold. Der er kræset for de mindste detaljer og en perfektion, der garanterer, at du vil nyde et uforglemmeligt ophold.

Hotel Randers

Hotel Randers byder dig velkommen indenfor i charmerende og historiske rammer. I receptionen sætter man en ære i at yde en høj personlig service. Hotel Randers er et af de første provinshoteller i Danmark og er fra 1856. Det er topmoderne samtidig med, at det har bevaret sin klassiske stil og smukke og smagfulde interiør. Kunstnere som Jean Renè Gauguin, Erik A. Frandsen og Ernst von Hornsleth har sat sine tydelige aftryk. I tilknytning til hotellet hører Brasserie Mathisen og Hotel Randers by Hornsleth.

Hotellet har gennem årene modtaget kongelige og berømtheder fra musikkens og kunstens verden, som f.eks. Victor Borge og Johnny Depp

Hotellet ligger midt i centrum af middelalderbyen Randers.

Andre overnatningsformer

Vil du gerne prøve andre overnatningsformer kan vi tilbyde både flydende shelters, campingpladser og private værter. F.eks kan du sove på Kyst og Fjordcentret, hvor man har forskellig overnatning både ude og inde eller du kan finde flydende shelters med udsigt til at solen står op og til en morgendukkert lige ved siden af sengen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i Randers og omegn.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev