Rådgivning & foredrag

Vi er specialister i lokal turisme

Vil du gerne have styr på dine kunderelationer, vil gerne have overblikket over din markedsførings- og kommunikationsplan, kender du dine kunder og får du sendt alle de pressemeddelelser ud, som du gerne vil? Eller er det et projekt, som længe har ligget i skuffen, men som du ikke lige har haft tid til at få hul på? Mangler du bare sparring og inspiration til at forbedre din gæsteservice?

Vi kan tilbyde rådgivning indenfor:

5

Forretningsudvikling

5

Projektledelse

5

Gæsteservice

5

Markedsføring/kommunikation

5

Presse og PR

Direktør i GoRanders Anne-Mette Knattrup har med sit indgående kendskab til både turismevirksomhedernes udfordringer og potentiale og til kundernes adfærd og krav et helt særligt fundament inden for rådgivning til turismevirksomheder. Hendes lokale turismeekspertise er bygget op gennem mange år og kombineret med 10 års erfaring på det nationale og regionale niveau, har hun et omfattende netværk.

Der gives tilbud på pris og projektindhold på de konkrete opgaver.

Der kan aftales abonnementsordning, hvor det passer til opgaven, f.eks. 4 timer ugentlig.

Foredrag

Jeg tilbyder i udgangspunktet 2 typer foredrag. Et der er et og underholdende men med viden og indsigt i de lokale forhold. Det andet er med faglige med facts, kendskab til den professionelle og internationale turismeverden. Hvorfor er gæsteservice vigtig og hvordan gør man. m.m.

Der er selvfølgelig mulighed for at perspektiver og uddybe på baggrund af de specielle interesser, I som arrangør måtte have.  

Randers – en GoTour igennem Randers og Kronjylland

Randers er spækket med historier lige fra den spændende middelalder til i dag. Historiske dramaer, spændende opfindelser som verden har glæde af i dag, erhvervseventyr der faldt for tidens tand,  spændende personligheder kendt i verden, natur og vilde projekter, og alt det du ikke vidste om Randers.

Et kort og underholdende foredrag underbygget med billeder. Der er altid mulighed for dialog undervejs med kommentarer, holdninger og viden.

Målgruppe: Foreninger, oplysningsforbund, interesseorganisationer, medarbejdere i virksomheder os.

Varighed: 1 time fordel på ca. 45 minutter foredrag og 15 minutter dialog.

Pris: kr. 2.500,- eks. moms og kørepenge.

 

Turisme – en branche der spiller en rolle

Med baggrund i mange års arbejde med turisme både på det udførende niveau og på det organisatoriske plan leverer jeg et foredrag frit fra leveren. Det er på én og samme tid en fantastisk og en udfordrende branche at arbejde i. Forskellige kulturer, mange underliggende brancher, mange ejere, offentlige og private interesser, markedsmekanismer, fremmede kulturer – det hele skal gå op i en højere enhed. Det gør det absolut ikke altid. Hvorfor er det, turisme er så svært at arbejde med? Hvad er turisme og hvilken rolle spiller branchen i vores samfund og i vores økonomi.

Målgruppe: Politikere, erhvervsfolk, studerende på erhvervsskoler m..m.

Varighed: 1 time  fordelt på ca. 45 minutters foredrag og 15 minutter dialog.

Pris: kr. 5.000 eks. moms og kørepenge.

 

Få tilbud på rådgivning

Kontakt direktør Anne-Mette Knattrup på 2323 228 eller amk@goranders.dk. Du kan også bede om et møde her.

Historier om besøg i Randers

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i Randers og omegn.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev