Randers er en helt særlig handelsby

– og har altid været det

Siden vikingetiden har der været handel i Randers. Det er årsagen til vores eksistens. Det sidder stadigvæk i vores rødder og gener. Den gamle middelalderby har spor fra de store købmandsgårde. Randers Havn, som er Danmarks eneste Flodhavn har gennem historien været et knudepunkt for varetransport og er stadig en havn i vækst.

Det er også her vi finder det moderne, hyggelige og livlige butikscenter   – Randers Storcenter. Det ligger knap 3 km syd for Randers C. Her står butikkerne i kø for at få et lejemål.

Er du også til shopping i en bæredygtig retning, så ligger Finderiet med sine 1200 kvm fyldt med ALT, klar til at tage imod dig.

Er du også bare ude efter den gode stemning. Er du ude efter at lade dig overraske og inspirere, så er Randers et godt valg.

Randers Storcenter

Ohøj! Sommerferien er fuld af sjov i Randers Storcenter. Det gode skiv Mary, kendt fra Rasmus Klump, kaster anker på Store Torv i Randers Storcenter. På skibet kan børnene opleve forskellige aktiviteter og sjove spil fra mandag, d. 26. juni til og med søndag, d. 13. august. Hop ombord på den underholdende legeplads og leg med.

Gå i land fra skibet og tag på skattejagt efter gaver og lækkerier med den populære feriebillet i centrets butikker. Feriebilletten kan købes for 75 kr. i Informationen fra lørdag, d. 24. juni til og med søndag, d. 13. august, så længe lager haves. Billetten har en værdi af 412 kr.

Finderiet – Sommerhygge i Genbrugsland

Hele sommerferien kan du besøge Finderiet på Grenåvej, hvor du på mere end 400m2, kan finde masser af genbrugsvarer.

Handl med god samvittighed og tag på opdagelse i vores store genbrugsvarehus, hvor du f.eks. Kan finde alt du skal bruge til et hyggeligt gør-det-selv-projekt, med møbler, maling, stof eller værktøj.

Hvis du ikke er i det kreative hjørne kan du også købe dig et brætspil til sommerhuset, en parasol til terrassen eller en helt ny sommergarderobe.

Finderiet er en socialøkonomisk virksomhed, hvis formål er at skabe arbejdspladser til folk med nedsat arbejdsevne, værne om miljøet og er et uddannelsessted for unge med særlige behov.

Vi holder åbent 7 dage om ugen:
Man-fre: 11:00-17:00
Lør-søn: 10:00-14:00

Tips & Tricks

Du må ikke besøge Randers uden at besøge RHANDERS. Med rødder tilbage til 1250’erne og officielt grundlagt i 1811, er RHANDERS den fineste og ældste handskemager i verden. Historien om handskerne kan ses på det lille museum, der ligger i tilknytning til deres flagshipstore i den gamle historiske bydel.

Kontakt os

Du er også altid velkommen til at kontakte os på amk@goranders.dk
eller 23 23 92 28.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i Randers og omegn.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev