Nu kan du komme på bustur på Randers Havn og på sejltur på Randers fjord til Uggelhuse.

Sommerens oplevelser giver måske smag på mere. Her er 2 interessante arrangementer, som har det tilfælles, at du ved selvsyn kan se og høre 2 af de mange gode fortællinger, der er om Randers og Kronjylland. Det er i september, og det er GoRanders, der planlægger turene.
Randers Havn indefra.

GoRanders har med stor opbakning gennemført flere besøg, hvor vi har åbnet døre, der ellers ikke er åbne for offentligheden. Vi vil gerne vise Randers fra sider, man tror, man kender, men som man i virkeligheden ikke ved ret meget om. Det er ofte der de gode historier og overraskelser om Randers findes. I foråret havde vi første tur på Randers Havn Inside. Den var så populær, at vi nu gentager den.

På besøget på Randers Havn Indefra er det formand og byrådsmedlem for de konservative, der tager imod, og giver en spændende introduktion til Randers Havn på Havnekontoret, hvor der også serveres kaffe. Derefter tager Daniel Madié os på en rundtur i bus. Du kommer steder, hvor der i dag er lukket på grund af terrorsikring, og du får garanteret også meget at vide, som du ikke vidste om den havn, der har været en livsnerve for Randers i flere hundrede år og stadig er det. Samtidig er Havnen et knudepunkt for byudviklingsplanerne ”Byen til vandet”. Havnen skal flytte, der skal bygges og anlægges nye veje – og en bro. Hvordan bliver det hele og hvornår? Her får du førstehåndsviden og den mest opdaterede viden om hele projektet.

Det og meget mere kan du få svar på på denne tur. Der bliver rig anledning til at stille spørgsmål og få et direkte svar.

Sejltur med Lillebjørn på Randers Fjord med besøg hos sivskomand og forfatter

Lillebjørn er sig selv en lille seværdighed. Skibet har været arbejdsskib på Randers Havn fra 1948 til 1990 og er formentlig bygget i Tyskland i 30’erne. Der er plads til 12 passagerer, så det er en eksklusiv tur, du hermed bliver inviteret på.

Vi sejler fra Randers Havn til smukke og historiske Uggelhuse. Her besøger vi forfatter og Sivskomand Carsten Andersen. Han fortæller levende om livet ved Fjorden og i Uggelhuse – alt imens der bliver produceret sivsko.

Du er velkommen til at tage forplejning med, du kan nyde under turen. Skibet er overdækket, og der er toilet.

Billetter: kan købes hos GoRanders.dk

Yderligere informationer: Anne-Mette Knattrup, GoRanders
mob 2323 9228