Aktiviteter

i og omkring Randers

Udbyhøj Lystbådehavn

Havnen ligger smukt ved skøn natur og flot sandstrand. Her er mange gode muligheder for fiskeri og aktiv fritid. Lystbådehavnen har omkring 200 bådpladser og gode faciliteter. Her er for eksempel hotspot til internet, eget tankanlæg, bane til beachbold samt gode toilet- og badefaciliteter.

På sejltur til Kanaløen

Kanaløen er en naturperle, som ligger ved Mellerup. Øen er et af de få steder, hvor man kan lystfiske direkte fra land. På den ene side af øen fisker man ud i den åbne Randers Fjord. På den anden side fisker man ud i en lang og kunstigt gravet sejlrende. Man vil ofte kunne finde fisk, især aborrer, havørreder og skrubber i læ for strømmen.

12 temabaserede cykelruter

De 12 temaruter har hver sit tema. Nogle af ruterne er gode til børn, men ruterne kan til udgangspunkt cykles af alle, blot man tager sig tid til det. Ruterne er ikke skiltede undervejs. Så tag et kort med eller download en GPX- fil til din telefon eller GPS.

Download:
12 cykelruter i Randers og Omegn
Cykelruter, naturområder og friluftsfaciliteter i Randers

Detaljeret kort med højde:
Fjorden rundt
Ad den gamle Bane
Fussingø og Læsten Bakker
Fra Gudenådal til Badesø
Børnetur rundt om Randers
Bjerg og bakkeruten
Rundt om Randers
Rundt om resterne af Gudenådeltaget
HvidstenGruppen
Runesten og andre fortidsminder
Hamletruten
Rundt om Gudenåen

Kyst og fjordcentret

Ved færgestedet Voer ligger dette fantastiske naturcenter, hvor leg og læring går op i en højere enhed. Alle slags aktiviteter med tilknytning til Randers Fjord finder du her. Fiskeri, kano, kajak, tømmerflåde, RIP-både, overlevelse i naturen osv. Fantastisk sted for både børn og voksne, familier og erhvervsgrupper. Der kan arrangeres konkurrencer, teambuilding eller man kan bare nyde fuglelivet fra en bænk med udsigt over fjorden.

Få tilbud på rådgivning

Kontakt direktør Anne-Mette Knattrup på 2323 228 eller amk@goranders.dk. Du kan også bede om et møde her.

Historier om besøg i Randers

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i Randers og omegn.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev