Bliv samarbejdspartner

Bliv en del af vores netværk

Turismevirksomheder

GoRanders har sin eksistensberettigelse ved at skabe merværdi for vores samarbejdspartnere. Det kan være ved målbar øget omsætning, eller ved værdien af det samarbejde og netværk, som er en væsentlig del af partnerskaberne.

Er du en turismevirksomhed og kunne du tænke dig at blive parter, eller lige høre om, hvad det helt konkret går ud på, er du velkommen til at kontakte mig på amk@goranders.dk eller på 2323 9228, så kan vi aftale nærmere. Jeg sætter stor pris på det personlige møde.

Leverandørvirksomheder til turismeerhvervet

Du kan blive strategisk samarbejdspartner, hvis din virksomhed er leverandør eller ønsker at blive det til det primære turismeerhverv. Udover at understøtte arbejdet, får du fordele ved at få sparring og viden om turisme generelt og om lokal turisme i særdeleshed. Du får endvidere mulighed for at skabe relationer til potentielle kunder. Det kan være indenfor: catering, bygge- og anlægsarbejde, I.T, kommunikation, diverse andre serviceydelser etc.

Kontakt mig på amk@goranders.dk eller på 2323 9228, så kan vi aftale nærmere.

Kontakt os

Send en forespørgsel, så kontakter vi dig.

Vi sætter stor pris på den personlige kontakt, så du er også meget velkommen til at kontakte os på enten info@goranders.dk eller 2323 9228

Åbningstid: mandag og fredag kl. 9.00 – 15.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i Randers og omegn.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev