Arena Randers

Randers kan nu føje et nyt topmoderne multifunktionel arena med plads til i alt 6000 til koncert, 2000 spisende og 4000 til stående buffet.  Sammen med 4 store arenaer og 6 forskellige store og små møde og konferencelokaler er fleksibiliteten i top. Det er den personlige betjening og service også. Maden er et kapitel for sig, fordi man ved, at maden spiller en vigtig rolle for ethvert mødes succes.

Den fjerde og nyeste arena, stod klar til indvielse i starten af coronakrisen. Indvielsen vil foregå, så snart vejledning fra sundhedsmyndighederne tillader det.

Flere nyheder

Den lokale, professionelle møde- og konferencearrangør

GoRanders Aps er et  lokalt drevet incoming-bureau med ekspertise i at tiltrække og koordinere afviklingen af store og små møder og konferencer. Det første af sin slags i Randers. ”Vi tager os af alle detaljerne, lige fra booking af overnatning, forplejning,...