Den lokale, professionelle møde- og konferencearrangør

GoRanders Aps er et  lokalt drevet incoming-bureau med ekspertise i at tiltrække og koordinere afviklingen af store og små møder og konferencer. Det første af sin slags i Randers.

”Vi tager os af alle detaljerne, lige fra booking af overnatning, forplejning, underholdning, navneskilte til lokal transport og afregninger. Vi er der før, under og efter jeres arrangement. Vi gør det sikkert, nemt og trygt for dig som mødevært at holde dit møde i Randers og omegn ved grundigt gennemtænkt planlægning og ved personlig sparring og rådgivning. I tæt samarbejde med erhvervet i Randers sørger vi for at sætte rammerne for et vellykket arrangement.   
Vi bygger på mange års erfaringer med de lokale møde- og konferenceudbydere. Vi ved, hvor dygtige de er til at sikre, at dit arrangement bliver en succes. Vi arbejder kun sammen med de allerbedste”, siger Anne-Mette Knattrup, direktør i GoRanders.

Flere nyheder

Arena Randers

Arena Randers

Randers kan nu føje et nyt topmoderne multifunktionel arena med plads til i alt 6000 til koncert, 2000 spisende og 4000 til stående buffet.  Sammen med 4 store arenaer og 6 forskellige store og små møde og konferencelokaler er fleksibiliteten i top. Det er den...