Samarbejde

Lokalt netværk og lokale samarbejdspartnere

GoRanders arbejder sammen med turismevirksomheder for at skabe meromsætning i de enkelte virksomheder. Vores lokalkendskab er grundlaget for vores arbejde. Vi arbejder sammen om at tiltrække og koordinere afviklingen af større møder og konferencer. Vi har et stort netværk og nære samarbejdspartnere, der sikrer, at vi kan levere en professionel rådgivning og koordinering. Læs mere om vores samarbejdspartnere her. Og om, hvordan du kan blive samarbejdspartner her.

Er du en lokal virksomhed, der gerne vil understøtte de primære turismevirksomheder, fordi de er kunder hos dig – eller kan blive det – samarbejder vi også om det. Strategiske samarbejdspartnere kalder vi det. Ønsker du har høre mere om det, er du meget velkommen til at kontakte Anne-Mette Knattrup, amk@goranders.dk eller 2323 9228  eller du kan læse mere her.

Det gælder sightseeingrupper for foreninger, klubber, firmaer osv, som ønsker at få en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi arbejder sammen med en rækker guider, der kan deres randers historier og mere til. Ønsker man mere professionelt fagligt funderede rundture har vi også samarbejde med en række lokale eksperter på forskellige områder.

Samarbejde med Turistforeningen for Randers og Omegn

GoRanders Aps er opstået i tæt samarbejde med Turistforeningen for Randers og Omegn, men er drevet af privatøkonomiske investeringer. Navnet VisitRanders med tilhørende digitale platforme er fra 1. januar 2020 overdraget til det regionale samarbejde VisitAarhus-regionen.

Turistforeningen for Randers og Omegn fortsætter foreningsarbejdet og driver fortsat projektet Randers Greeters.

Du kan fortsat have indflydelse på de helt nære aktiviteter for at styrke den helt nære og uafhængige turismeudvikling, hvor kun interesserne for Randers og Omegn skal varetages. Hvad er bedst for Randers.

Læse mere og bliv måske medlem her.

Kontakt os

Send en forespørgsel, så kontakter vi dig.

Vi sætter stor pris på den personlige kontakt, så du er også meget velkommen til at kontakte os på enten info@goranders.dk eller 2323 9228

Åbningstid: mandag og fredag kl. 9.00 – 15.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i Randers og omegn.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev