– til alt det vi har i Randers og Kronjylland

Vi vil gerne belønne de turister, der besøger mange oplevelsessteder i Randers. Det betyder nemlig, at de er her noget længere, de får gode oplevelser og bruger dermed flere penge. Du kan være ét af de steder, turisterne vælger, ved at deltage i GoRandersPas 2021, som er gyldigt indtil den 24. oktober 2021.

Belønningen er, at turisterne kan deltage i en konkurrence om en oplevelsespakke til en værdi af
kr. 5.000, hvis de besøger 6 steder, får stemplet passet og skriver deres email i passet. Vinderen får sit næste ophold i Randers betalt!

GoRandersPas indeholder beskrivelse af min. 25-30 unikke oplevelsessteder i Randers, Kronjylland m.v. Det kan være overnatningssteder, attraktioner, restauranter/cafeer, natur- og kulturoplevelser, forretninger, gårdbutikker m.fl

Mandag den 25. oktober kl. 10.00 trækkes der lod af uvildig person. Vinderen får direkte besked, og det offentliggøres på Facebook.