Vores partnere

Professionelle og imødekommende

Listen er under opbygning og bliver løbende opdateret….

GoRanders partnere arbejder sammen med de mest professionelle, erfarne og imødekommende partnere i Randers. Dermed sikrer vi, at rammerne for dit besøg i Randers bliver nemt, praktisk og succesfyldt. Så kan du koncentrerer dig om at nyde oplevelsen.

Hotel Randers

Du føler dig hurtig velkommen i disse charmerende, historiske rammer. Du vil opleve en personlig service, hvor du, dine ønsker og behov er i centrum. Flotte værelser/suiter, unikke møde- og festlokaler, fitnesscenter, Brasserie Mathisen og By Hornsleth Bar gør dit ophold til en helt særligt oplevelse. Det gælder uanset om du skal nyde et privat ophold eller du er til et møde eller konference.

Hotellet ligger midt i Randers’ historiske centrum og har egne parkeringsfaciliteter.

Memphis Mansion Randers

I Memphis Mansion Randers kommer du tæt på Elvis, hans musikunivers, på hans liv og på den indflydelse han har haft på musikken igennem tiderne. På Museet ser du klenodier, der har tilhørt Elvis, eller gaver han har givet til venner, familie og medarbejdere. Der er biograf og rundvisninger.
Memphis Mansion er også et eventhus, hvor man konstant stræber efter det allerbedste resultat for afholdelse af konferencen, mødet, festen, koncerten. Husets Diner 51 sørger for ægte amerikansk mad, som Elvis kunne lide den.

Water og Wellness Randers

Danmarks længste indendørs vandrutschebane, 50 m svømmebassin for konkurrencesvømmer og motionister, badelandsområde varmtvandsbassin til baby og handicapsvøming, wellness afdeling for voksne med Danmarks største udendørs saunahave og med koldtvandsbassin. Hyggelig cafe og ikke mindst venlige og imødekommende medarbejdere sikrer en fantastisk bade- og wellnessoplevelse. Den tilhørende fitnessafdelinggør oplevelsen total.

Randers FC Konference

Udover at være vindere på fodboldbanen, vil Randers FC også gerne være vindere på møde- og konferencebanen. Er det ikke en superliga kamp man går efter, men super faciliteter til et lille eller stort møde, har Randers FC konference faciliteterne. Suset tribunerne, spillernes støvletramp i gangene og spændingen om dagens kamp smitter af på mødets stemning. Enhver ville kunne huske lige det møde, der blev holdt i de topmoderne faciliteter med kik til det smukke sportsanlæg.

Randers Arena

Med et maks. kapacitet på 2.400 personer og lokaler fra 10 til 1.200 personer er den helt nye Arena Randers et møde- og eventsted, hvor alt er muligt. Flere konferencesale og 4 haller gør det fleksibelt at afholde et møde, konference, firmafest, årsmøde eller en koncert. En meget professionel, erfaren og imødekommende medarbejderstab sikrer rammerne for et vellykket arrangement. Madens gode kvalitet spiller en væsentlig rolle for ethvert arrangement, stor eller lille. Derfor lægger stedets eget køkken også i særlig grad vægt på, at menuerne fremstilles frisk og med de bedste råvarer.

Gaia Museum Outsider Art

Gaia Museum giver en unik oplevelse for hele familien. I ord og billeder viser museet kunst skabt af kunstnere, der befinder sig på kanten af en social normalitet og ofte uden for den etablerede kunstverden. GAIA Museum giver en unik oplevelse for hele familien. Udstillingerne giver plads til både sjov og fordybelse. Sammen med Cafe Papaya, værkstederne og mødelokalerne tilbyder stedet en helt ekstraordinær spændende atmosfære til møder eller bare et besøg.

Kyst og Fjordcentret

Lige ned til Randers Fjord ved landets ældst Kgl. Privilegerede færgeoverfart (1610) ligger formidlings- og besøgscentret Kyst og Fjordcentret. Centret er rammen om både det perfekte familiebesøg med flere generationer, teambuilding, fyraftensmøder, firmamøder eller bare et møde.

Samtidig oplever i dansk natur helt tæt på. I kan kommer ud på vandet, i kano eller waders. I kan lave bål og tilbered rejer, fisk og pandekager. I tilbydes en masse aktive oplevelser, der gør dig klogere på naturen – og på dig selv. Aktivitetslisten er lang – og der er højt til himlen.

Udbyhøj Lystbådehavn

Udbyhøj Lystbådehavn

Udbyhøj Lystbådehavn er med dens beliggenhed ved fjordmundingen og i Randers Fjord Naturpark udgangspunktet for mange fantastiske naturtilbud. I Udbyhøj  har ligget havn siden 1780 og stedet rummer både en kavaleri- og en kononskanse fra englandskrigene (1801). De er tilgængelige i dag. Stedet er en sand eldorado for naturelskere, hvad enten man er aktiv i naturen, på vandet eller i luften. Der er vildtreservat med mange forskellige fugle og polder, som er sælernes yndlingsstrande. Der også Grejbank og badestrand.

Randers Fjord Færgefart

Randers Fjord Færgefart

Ragna har siden 1963 sejlet de 4 minutter, det tager at sejle de 470 m fra over Randers Fjord mellem Voer og Mellerup. 3 biler og 30 passagerer, der plads til. Det er landets ældste Kgl. Privilegeret færgested og et af landets mindste bilfærger. Storebror, Danmarks eneste trækabelfærge, sejler fra Udbyhøj Syd til Udbyhøj Nord ved fjordmundingen. Fra færgen har man en smuk udsigt over de vidtstrakte strandenge. Sejlruterne er et spændende indslag i en spændene tur rundt om Randers Fjord. I sommersæsonen serverer frivillige kaffe og lagkage i det gamle færgehus.

Museum Østjylland

Museum Østjylland er et af Danmarks største lokalhistoriske museer. Her kan du opleve oldtiden, middelalderen og perioden fra Købstad til Industriby på en meget levende og medrivende måde. I De Buhlske Stuer kigger du direkte ind i et fantastisk helstøbt borgerligt Randers-hjem og kunstnerhjem fra begyndelsen af 1900-tallet. Kunstsamlingen udgør mere end 300 kunstværker herunder 48 raderinger af Rembrandt.  Håndværksmuseet rummer 26 komplette værksteder, f.eks. handskemager, stukkatør etc.   Her af en stor del bemandet.

Hotel Kongens Ege

Hotel Kongens Ege

Det hæderkronede Hotel Kongens Ege har været under gennemgribende ombygning. I 2020 åbner Hotellet med 40 værelser og en stor restaurant med udsigt over byen. Følg med hos GoRanders for mere nyt.

Veteranskibet Lillebjørn

Fra 1948 – 1990 virkede Lillebjørn som arbejdsfartøj for Randers Havn, når havnens medarbejdere skulle udføre forskellige opgaver. Båden har også
sejlet som lysfyr mellem Uggelhuse og Randers Havn.

Båden blev redet fra skrotning af en række initiativrige randersborgere i 1990. Efter 3 ½ års arbejde blev Lillebjørn søsat igen og har lige siden sejlet med turister på Randers Fjord. Der er programsatte ture og Lillebjørn kan bestilles til specialture. Båden er overdækket og der kan medbringes catering.

Sejlturens længde og rute aftales nærmere ved specialbestillinger. Der kan foreslås en Havnerundfart, en tur til Uggelhuse og den lange til Kanaløen.

Hotel og Restaurant Fru Larsen

Hos Fru Larsen finder du nærvær, hygge og mad i verdensklasse til dit næste møde. Maden til mødet bliver et kapitel for sig, kokkeret af stjernekokken, Tommy Friis. Sammen med sin kone Birgitte har de høstet priser for både hygge og fantastisk mad. Fru Larsens værelser fuldfører mødedøgnet, så det hele går op i en højere helhed.

Restaurant Skovbakken

Restaurant Skovbakken, som åbnedes i 1969 af Odd Fellow-logen, er tro over for de danske madtraditioner på højt niveau. Med 7 møde—og selskabslokaler med hver sin stil, charme og størrelse er der plads til op til 180 personer. Med sin unikke placering i den fredelige skovpark Skovbakken og alligevel helt tæt på byen, er Restaurant Skovbakken godt placeret til at give mulighed for en pause, hvor man kan strække benene, få lidt friske luft og nyde stilheden. Der er fleksible lokaler samt ekstraordinært gode tilkørsels- og parkeringsforhold uanset antal.

Strategiske partnere

Dansk Revision

Webbureauet Infoserv

Kontakt os

Send en forespørgsel, så kontakter vi dig.

Vi sætter stor pris på den personlige kontakt, så du er også meget velkommen til at kontakte os på enten info@goranders.dk eller 2323 9228

Åbningstid: mandag og fredag kl. 9.00 – 15.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i Randers og omegn.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev